Films, Series & TV

Netflix deelt actievolle trailer van 'Avatar: The Last Airbender'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt actievolle trailer van 'Avatar: The Last Airbender'

Fans van Avatar hoeven gelukkig niet lang meer te wachten. Op 22 februari komt namelijk eindelijk de langverwachte liveaction-serie uit van Avatar: The Last Airbender. Om de hype nog verder op te drijven heeft Netflix een gloednieuwe trailer uitgebracht van de televisiereeks.

Speelse Luchtnomade

In de tweede trailer van Avatar: The Last Airbender is Aang samen met zijn trouwe kompanen Sokka, Katara en natuurlijk zijn vliegende bizon Appa te zien. Terwijl de vuurnatie begint aan zijn rooftocht, bereidt de speelse Luchtnomade zich voor op zijn taak als avatar om de vrede tussen alle naties te herstellen. Op de beelden zie je een aarzelende Aang die langzaam maar zeker zijn lot begint te accepteren.

Acht afleveringen

De serie bestaat uit acht afleveringen en vertelt net als de animatieserie The Last Airbender het verhaal van de vier naties die in harmonie leefden totdat de vuurnatie de wereld wilde overnemen en alle Luchtnomaden uitmoordde. De vuurnatie had echter één Luchtnomade over het hoofd gezien: Aang. De jonge Luchtnomade Aang blijkt de nieuwe avatar te zijn en aan hem de taak om de vrede tussen alle naties te bewaken.

Over precies vier weken is Avatar: The Last Airbender eindelijk te streamen via Netflix. Tot die kun je genieten van de onderstaande beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie