Films, Series & TV

'Get Out'-regisseur Jordan Peele dropt trailer van nieuwe horrorfilm 'Nope'

  1. Newschevron right
  2. 'Get Out'-regisseur Jordan Peele dropt trailer van nieuwe horrorfilm 'Nope'

Ook zo'n fan van Get Out en Us? Begin deze maand werd bekend dat regisseur Jordan Peele deze zomer met een nieuwe horrorfilm genaamd Nope komt. De trailer is zojuist online gezet en de eerste beelden beloven veel goeds.

Het verhaal

Er was nog vrijwel niets bekend over de verhaallijn, maar de nieuwe trailer schept wat meer duidelijkheid. Nope gaat over een Afro-Amerikaanse familie die al generaties lang paarden fokt en traint. De familie leidt een teruggetrokken leven op hun ranch, totdat er op een nacht iets mysterieus gebeurd wat hun leven voorgoed veranderd.

Fans verwachten dat Nope net als Get Out en Us een social thriller wordt: een enge film waarin kritiek wordt geuit op de maatschappij met 'de mens' als grootste monster.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

Acteur Daniel Kaluuya heeft een grote rol te pakken in Nope. Hem ken je wellicht van Judas and the Black Messiah, Black Panther en Get Out. Ook actrice Keke Palmer, die recent in Hustlers speelde, zien we terug in Nope. Verder zijn Steven Yeun (The Walking Dead), Barbie Ferreira (Euphoria), Brandon Perea (The OA) en Michael Wincott (Robin Hood) onderdeel van de cast.

Nope verschijnt 21 juli in de Nederlandse bioscopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie