STER Advertentie
STER Advertentie

Amsterdam krijgt eerste gezonde snackmuur à la Febo

Amsterdam krijgt eerste gezonde snackmuur à la Febo
Pexels

Donderdag 12 juli 2018 - 13:41 uur

Snelle hap, vette hap? Nee, dat hoeft niet meer. Amsterdam krijgt namelijk de eerste gezonde trekmuur en wel in de Kinkerstraat! Je moet het zien als gezonde maaltijden die je voor een paar euro uit de muur kan trekken à la Febo. Hoe het heet: de Health Food Wall

De 26-jarige oprichter, Anouk Snelders, is vegetarisch chef en vertelt aan Metro dat het gaat om koud, vegetarisch of veganistisch eten waarbij je ook glutenvrije opties hebt. Als je de tijd hebt om wat uitgebreider te eten, dan kan je ook binnen in de lunchroom gaan zitten. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo makkelijk is het

Je kan je maaltijd selecteren via een touchscreen en met je pinpas betalen. Eenmaal betaald, gaat het vakje open ét voila: toegang tot een gezonde maaltijd inclusief bestek en een tasje. Zo belachelijk duur is het gelukkig niet, want de kosten liggen ongeveer tussen de 7 en 9 euro. 

Mocht deze Health Food Wall een succes worden in de Kinkerstraat, dan wil Anouk het graag uitbreiden naar bijvoorbeeld stations en Schiphol. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.38198-amsterdam-krijgt-eerste-gezonde-trekmuur-a-la-febo"}