FunX

Sjaak eet 's ochtends veganistische junkfood met Fernando

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Sjaak eet 's ochtends veganistische junkfood met Fernando

Een lange tijd was Sjaak een beetje uit the picture, maar zo langzamerhand is de rapper weer een comeback aan het maken. Vanochtend in Start vertelde hij over nieuwe muziek die hij uit gaat brengen met Sidney Samson en over iets opvallends: eten. Wat eet de rapper het liefst en hoe gezond eet hij eigenlijk?

ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar toch skippen veel mensen het. Sjaak was hier vroeger geen uitzondering van. "Er was een tijd dat ik ontbijt gewoon skipte. Je wordt om één uur wakker, dan ga je niet meer ontbijten. Nu sta ik wel eerder op en ontbijt ik een tosti met een theetje. Ik leef dus wel gezonder." Er was een periode in Sjaak's leven waarin het hem niks uitmaakte wat hij at als hij wakker werd. Zolang hij maar at. Dat is nu nog steeds zo, maar hij leeft wel wat gezonder. Febo en dim sums met garnalen kunnen in ieder geval altijd bij hem naar binnen.

veganisme

Het is vandaag World Vegan Day, wat betekent dat over de hele wereld veganisme wordt gevierd. Sjaak zelf is niet echt een fan van veganisme. "Ik stop dan gelijk met ademen. Je haalt alles weg, wat moet je nog eten, water?!" Ondertussen is hij junkfood aan het eten met Fernando, maar wat hij niet weet is dat het eten veganistisch is. Wanneer Fernando de rapper vertelt dat het eten veganistisch is, is hij helemaal verbaasd, want het smaakt gewoon goed. "Het smaakt heerlijk, maar ook gezond!"

Check hier nog een korte recap van het ontbijtje van Sjaak en Fernando:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie