STER Advertentie
STER Advertentie

Tijdelijk geen kipnuggets verkrijgbaar bij McDonald's Nederland door fout

Tijdelijk geen kipnuggets verkrijgbaar bij McDonalds Nederland door fout
ANP

Zondag 3 februari 2019 - 17:09 uur

|

Door:

Burç

Slecht nieuws voor liefhebbers van de kipnuggets van McDonald's. De wereldberoemde kip 6, kip 9 en kip 20 kan je de komende dagen mogelijk niet bestellen in de meeste Nederlandse restaurants door een productiefout. Alleen de filialen met een flinke voorraad aan kipnuggets, kunnen je deze week misschien nog voorzien van de nuggets.

Geen mcnuggets

McDonald's Nederland heeft de laatste levering van kipnuggets afgekeurd, waardoor het hele land een paar dagen geen McNuggets geleverd krijgt. Er zou een fout hebben plaatsgevonden in de productielijn en daardoor zijn de stukjes kip niet verkrijgbaar. 

Uit voorzorg

Een woordvoerder van het bedrijf zegt dat de kipnuggets uit voorzorg zijn afgekeurd: "De Chicken McNuggets zijn tijdelijk uitverkocht omdat we uit voorzorg een bepaalde partij niet laten leveren aan onze restaurants. Wij kunnen door een niet goed functionerend onderdeel in het productieproces van een leverancier niet geheel uitsluiten dat er productvreemde stukjes in deze partij nuggets zitten."

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.40793-tijdelijk-geen-kipnuggets-verkrijgbaar-bij-mcdonald-s-nederland-door-fout"}