STER Advertentie
STER Advertentie

Tijdelijk geen kipnuggets verkrijgbaar bij McDonald's Nederland door fout

Tijdelijk geen kipnuggets verkrijgbaar bij McDonalds Nederland door fout
ANP

Zondag 3 februari 2019 - 17:09 uur

|

Door:

Burç

Slecht nieuws voor liefhebbers van de kipnuggets van McDonald's. De wereldberoemde kip 6, kip 9 en kip 20 kan je de komende dagen mogelijk niet bestellen in de meeste Nederlandse restaurants door een productiefout. Alleen de filialen met een flinke voorraad aan kipnuggets, kunnen je deze week misschien nog voorzien van de nuggets.

Geen mcnuggets

McDonald's Nederland heeft de laatste levering van kipnuggets afgekeurd, waardoor het hele land een paar dagen geen McNuggets geleverd krijgt. Er zou een fout hebben plaatsgevonden in de productielijn en daardoor zijn de stukjes kip niet verkrijgbaar. 

Uit voorzorg

Een woordvoerder van het bedrijf zegt dat de kipnuggets uit voorzorg zijn afgekeurd: "De Chicken McNuggets zijn tijdelijk uitverkocht omdat we uit voorzorg een bepaalde partij niet laten leveren aan onze restaurants. Wij kunnen door een niet goed functionerend onderdeel in het productieproces van een leverancier niet geheel uitsluiten dat er productvreemde stukjes in deze partij nuggets zitten."

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.40793-tijdelijk-geen-kipnuggets-verkrijgbaar-bij-mcdonald-s-nederland-door-fout"}