STER Advertentie
STER Advertentie

Cheebab is het alternatief voor vegetariërs die döner missen

Zondag 3 maart 2019 - 18:19 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ga je tegenwoordig door het leven als vegetariër en mis je af en toe toch dat broodje döner? Dan bestaat er gelukkig een vleesloos alternatief voor de beroemde Turkse snack met salade en knoflooksaus.

Cheebab

De vegetarische döner wordt gemaakt van een speciale melk en bestaat voornamelijk uit kaas. Daarom hebben ze het de Cheebab (CHEEse & keBAB) genoemd. Een Zwitsers bedrijf heeft de döner voor vegetariërs een jaar geleden uitgebracht en vertelde Munchies onlangs nog dat het als een trein loopt.

Lees ook: Zo maak jij Sushi Kebab thuis

Alleen in Zürich

Het klinkt allemaal geweldig, maar de Cheebab is helaas alleen nog maar verkrijgbaar in twee zaken in Zürich. Tijd om de Cheebab naar Nederland te halen?

Broodje Cheebab?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.41147-cheebab-is-het-alternatief-voor-vegetariers-die-doener-missen"}