Food

Monopoly Pizza: je droomgame in een pizzadoos

foto: Hasbro
  1. Newschevron right
  2. Monopoly Pizza: je droomgame in een pizzadoos

Heb je een fetish voor pizza, kaas of deeg en hou je wel van een potje Monopoly? Dan is je droom zojuist uitgekomen! Monopoly Pizza is het populaire bordspel dat je vast wel kent, maar dan met een Italiaanse twist en verpakt in een pizzadoos!

Pizzapunt als straat

De straten die je normaal moet kopen in Monopoly, zijn in Monopoly Pizza vervangen door pizzapuntjes. En natuurlijk vraag je je dan af wat de goedkoopste en duurste pizzapunten dan zijn. De goedkoopste zijn de pizza met bacon en de pizza met mac & cheese. De duurste varianten zijn de pepperonipizza en de worstjespizza.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevangenis

De stations zijn in deze pizzavariant vervangen door bezorgers. De pionnen die je kan gebruiken zijn ook helemaal in de pizzasferen. Zo kan je een kaasschaaf, een pizzasnijder, pizzachef, bezorgfiets en andere dingen gebruiken als pion. En als je in Monopoly Pizza start/go passeert, krijg je je salaris gestort. Mocht je ooit vastgezeten hebben, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Ook in deze versie kan je weer in de gevangenis belanden.

Foto: Hasbro

Nederland?

Monopoly Pizza is nu verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Of de pizzaversie van het populaire bordspel ook Nederland gaat halen, moeten we nog even afwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie