Food

Pizza halen bij de drive thru kan binnenkort ook in Nederland

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Pizza halen bij de drive thru kan binnenkort ook in Nederland

Je kan voor hamburgers, döner en stukken kip al terecht bij een drive thru, maar binnenkort kan dat ook voor een pizza. Alleen moet je daarvoor wel naar Goes in Zeeland, want daar komt het pizza-drive-thru restaurant te staan volgens de Provinciale Zeeuwse Courant. Het nieuwe concept moet voor de zomer geopend worden. Als het een succes blijkt te zijn, dan wordt het verder uitgerold in Nederland.

Eten achter het stuur

De drive thru is van New York Pizza. Zij hebben zulke drive thru-zaken al in Frankrijk, maar voor Nederland wordt het volgens hun woordvoerder een unicum: "In Nederland is dit er nog niet, dit vonden wij een gemiste kans. Wat is er nu lekkerder dan pizza eten achter het stuur?"

Slices op een bordje

De drive thru gaat zich richten op de verkoop van slices. Ze hebben ook gedacht aan je kleding, want niets is zo vervelend als pizza morsen: "We zorgen natuurlijk wel voor een handig bordje en een servetje, zodat je de slice zonder gedoe kunt opeten in de auto." Als je niet genoeg hebt aan een paar slices, dan kan je altijd nog de auto parkeren en een hele pizza bestellen.

Ster advertentie
Ster advertentie