FunX

Leena over FunX EMPWR: "Het betekent voor mij verbinding, groei en kracht'

foto: Remy Flamand
  1. Newschevron right
  2. Leena over FunX EMPWR: "Het betekent voor mij verbinding, groei en kracht'

Mis jij de juiste begeleiding om je doelen te bereiken? Heb jij een duwtje in de juiste richting nodig? Heb jij hulp nodig bij het starten van een eigen onderneming? FunX lanceert vandaag FunX EMPWR. Een nieuw platform waarbij jongeren geïnspireerd worden om het beste uit zichzelf te halen.

FUNX EMPWR

Met FunX EMPWR wordt je gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden. Door middel van workshops, events en gesprekken met rolmodellen, krijg je de nodige dosis inspiratie en de juiste tools om dichterbij je dromen en doelen te komen.

Confidence Coach Leena weet heel goed waarom een platform als FunX EMPWR zo belangrijk is. "Als online ondernemer is het best wel moeilijk om de juiste connecties te vinden", legt ze uit in Jouw Stad. "Ik ben zelfvertrouwencoach en ik baan mezelf heel erg in die persoonlijke ontwikkeling-scene en daar heb je veel dezelfde types. Dan is het heel fijn om, met een urban achtergrond en affiniteit met de hiphopscene, een plek te hebben waar je op dezelfde zakelijke mindset kan zitten, maar tegelijkertijd kan connecten met mensen die ook van een patta houden. Als je begrijpt wat ik bedoel."

Zelf sprak Leena al twee keer tijdens FunX-events. "Het was voor mezelf een hele mooie ontwikkeling", vertelt ze daarover. "Het heeft me in mijn kracht gezet en ervoor gezorgd dat ik mijn netwerk heb mogen uitbreiden." Zo hield Leena aan de FunX-events onder andere een vaste videograaf over.

Leena: 'FunX EMPWR betekent voor mij verbinding, groei en kracht'

Beginnend artiest

Ook beginnend artiest Chanou is wel een op een van de FunX-events geweest. Zij kwam naar FunX Business Takkies, die toen in het teken stond van muziek, om te onderzoeken hoe ze het als artiest verder kan schoppen. Zij werd daar geïnspireerd door de sprekers Fernando en Mahi, Head of A&R bij ROQ 'N Rolla Music. "Het had bij mij de knop omgezet dat iets heel graag willen en door blijven zetten belangrijker is dan wat dan ook", vertelt ze in Jouw Stad. Daarnaast was Business Takkies voor haar de perfecte plek om te netwerken. "Omdat je daar in contact kan komen met mensen die je misschien normaal gesproken niet was tegengekomen."

Artiest Chanou: "Alles is mogelijk als je er maar in gelooft!"

Ster advertentie
Ster advertentie