FunX

Ex-TMF VJ Amir Charles brengt single uit

  1. Newschevron right
  2. Ex-TMF VJ Amir Charles brengt single uit
Amir Charles sprak een aantal jaren geleden nog videoclips aan elkaar in de TMF Supercharts. Wat maar weinig mensen in weten is dat Amir naast zijn tv-carrière ook een actieve dj-carrière had. Na de stop van TMF in 2011 is Amir zich extra gaan focussen op zijn dj-carrière. Het resultaat daarvan is de release van zijn eerste single Pandemonium.

Pandemonium

Amir's Pandemonium is een single Leon Palma en Avitas en voor de vocalen is de hulp ingeroepen van Ruby Prophet. De dj denkt nog niet aan een albumrelease, maar hij heeft wel genoeg tracks die eraan komen: “Ik ga eerst wel een paar singles droppen.” Ben je benieuwd hoe zijn eerste single klinkt? Beluister 'm dan hieronder!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/5rov3W6OcJA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Van VJ naar DJ

Amir vertelde vanochtend in Start dat hij na TMF in een soort gat viel: “Ik had wel de tijd om na te denken over wat mijn volgende move zou worden en dit is wat ik altijd al wilde doen” zegt Amir. “Ik wilde echt muziek maken en die kans heb ik nu gegrepen.”

Aandacht

Amir zegt dat hij het veel te druk had om muziek te maken, tijdens zijn TMF-periode. Toch heeft het hem ook genoeg voordelen opgeleverd: “Ik ben niet vies van aandacht nee, ik vond het wel heel leuk. En doordat ik dat deed kon ik wel draaien op heel veel vette plekken, waar ik anders niet had kunnen staan,” aldus de dj.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/JYAf6owlB_0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie