FunX

D-Rashid, Kimberlee Ramirez, Sentimentz, en Moradzo ook aanwezig op DiXte 1000 Kick-off party

  1. Newschevron right
  2. D-Rashid, Kimberlee Ramirez, Sentimentz, en Moradzo ook aanwezig op DiXte 1000 Kick-off party

Het is bijna zo ver: de FunX DiXte 1000! Vanaf 4 november worden de lekkerste tracks een week lang gedraaid en hoe kan dit beter gevierd worden dan met een dikke kick-off party? Op 3 november vindt de DiXte 1000 Kick-Off Party plaats in Paradiso Noord/Tolhuistuin. Eerder was al bekend dat dj's Freddy Moreira, DYNA en Johnny 500 aanwezig zullen zijn, maar nu ook Kimberlee Ramirez, Sentimentz, D-Rashid en Moradzo. Ook Jairzinho, Jonna Fraser en Josylvio gaan ervoor zorgen dat het de party van het jaar wordt!

stemmen

Wil je ook aanwezig zijn op de kick-off party? Wacht dan niet langer en stem op de DiXte 1000 lijst om exclusieve kaartjes te winnen. Wie staat er dit jaar op nummer 1? Misschien is het een latin track of juist een goede, oude classic. De keuze is aan jou!

dixte 1000 avondshow

De DiXte beats, lines, autotunes en shout outs zijn op 4 t/m 10 november tussen 10:00 uur en 20:00 uur te horen op FunX. Vanaf 20.00 uur gaat het echt los in de studio en kan je luisteren naar Jaimy en Fernando in de Avondshow. De populairste artiesten komen langs om de gekste challenges te doen, so tune in!

Ster advertentie
Ster advertentie