FunX

Sarina: “I’m not in it to win, i’m in it to learn”

  1. Newschevron right
  2. Sarina: “I’m not in it to win, i’m in it to learn”
“Maar natuurlijk is het wel mooi meegenomen als ik win”, grapt zangeres Sarina Voorn in Start. De ‘The Voice of Holland’-deelneemster kan haar geluk niet op. Na een spetterende auditie afgelopen vrijdag, is ze op slag wereldberoemd in Nederland.


Sinds de uitzending van ‘The Voice’ staat Sarina flink in de spotlights. Al tijdens de uitzending begon het. Sarina: “Het was niet normaal. Ik werd opeens door allemaal extra mensen gevolgd op Twitter en mijn telefoon stond niet stil, bleef maar over gaan. Ik had dit niet verwacht. De zangeres wordt op straat al flink herkend en daardoor moet ze nu extra op haar uiterlijk letten: “Vroeger kon ik in een joggingbroek, zonder make-up op, boodschappen doen. Maar nu kan ik niet eens meer met die lekkere gatenbroek de straat op.”Na haar spetterende auditie heeft Sarina gekozen voor coach Roel van Velzen. Een opvallende keus omdat de zangeres in het verleden met Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen heeft gewerkt. Toch koos ze voor de kleine rocker, en met die keuze is ze nog steeds heel blij: “Ik kan qua muziek veel van hem leren en hij is een te gekke gast! Ik weet niet of je hem wel eens hebt meegemaakt op het podium, maar zijn stem is echt geweldig. Hij is echt super muzikaal, speelt gitaar, piano en volgens mij ook nog drums. Ik vind ‘m interessant."

Ondanks dat de zangeres in heel Nederland op handen gedragen wordt, is ze thuis gewoon nog steeds mama Sarina. Zaterdagochtend haalde haar tweeling, twee meiden van 5 jaar oud, haar gewoon uit bed. Sarina vertelt: “Mijn dochters stonden in de slaapkamer en zeiden ‘Mam, we zagen je gister op tv en dat was heel leuk, maar wil je nu opstaan? We hebben honger!’”

Hoe lang Sarina’s zegetocht nog duurt, weet niemand. De komende weken kijkt Nederland nog naar de audities van ‘The Voice’, maar eind oktober gaat de talentenjacht door naar de volgende fase: ‘The battles’ en daar maakt Sarina zich behoorlijk zenuwachtig over. Zangers en zangeressen die door zijn naar de volgende ronde, moeten het tegen elkaar opnemen en de verliezer moet naar huis. Sarina is vooral bang dat zij het in een van de eerste battles op zal moeten nemen tegen Ben Saunders.. Dat zou nog flink spannend worden!

Ster advertentie
Ster advertentie