FunX

FunX-reporter Laila maakte een intieme docu over Broederliefde

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX-reporter Laila maakte een intieme docu over Broederliefde

FunX-reporter Laila liep maandenlang mee met de meest succesvolle hiphopgroep van Nederland: Broederliefde. Hoe heeft een vriendengroep uit Spangen Nederland weten te veroveren en wat maakten de jongens mee op hun weg naar succes? Het resultaat is vanaf vanavond 20:00 uur te checken in de vierdelige FunX-documentaire 10 jaar Broederliefde. In Start vertelde Laila hoe het was om dit bijzondere project te maken. "Broederliefde is meer dan muziek. Het is voor altijd."

Laila over het maken van '10 jaar Broederliefde'

Hechte vriendschap

De vier afleveringen laten verschillende highlights van Broederliefdes carrière zien. "Ze hebben heel veel meegemaakt, zoals een aantal grote concerten", vertelt Laila. "Maar wat volgde na hun show in het Sparta-stadion heeft me heel erg geraakt. Het was heel emotioneel en dat ga je terugzien in de documentaire." Laila heeft tijdens het maken van de docu ervaren hoe sterk de liefde tussen de broeders is. "Je ziet gewoon dat ze alles tegen elkaar kunnen zeggen en echt van elkaar houden. Dat is echt bijzonder om te zien."

Nieuwsgierig geworden? De eerste aflevering van 10 jaar Broederliefde is vanaf 20:00 uur te bekijken op het YouTube-kanaal van FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie