FunX

Heemskerk wilde Yolanthe graag in Playboy

  1. Newschevron right
  2. Heemskerk wilde Yolanthe graag in Playboy
Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van Playboy Nederland, had Yolanthe Cabau van Kasbergen graag op de cover van het tijdschrift gezien. Het lijkt hem niet mogelijk om haar over te halen omdat ze beroemd is en met een rijke man als Wesley Sneijder al over miljoenen euro's beschikt.

Poging
Jan vertelde in FunX Start dat hij Yolanthe al in de Playboy wilde hebben voordat ze echt was doorgebroken en getrouwd was. Haar management vond het nog te vroeg en dacht dat het beter zou zijn als ze wat bekender is. Nu de voetbalvrouw al beroemd is en over miljoenen beschikt, lijkt het niet meer mogelijk om haar over te halen.

FHM
Heemskerk heeft een carrièreswitch gemaakt en gaat nu bij een ander mannenblad aan de slag: FHM. In het verleden heeft Jan ook al voor dit tijdschrift gewerkt. Momenteel komt het bekende magazine volgens hem niet goed genoeg onder de aandacht. Jan wil hier verandering in gaan brengen maar heeft nog geen idee hoe hij dit gaat aanpakken. Pittiger hoeft voor Jan in ieder geval niet: "Nee, het is Spicy zat, het wordt slecht verkocht, het zit er allemaal in het is allemaal goed. "Ik kan iets moois maken en hier op tafel leggen en niemand ziet het. Ik kan ook door de straten rennen en zeggen 'kijk eens kijk eens wat gaaf!' en dat moeten we figuurlijk gesproken wat meer doen"

Beluister het complete interview uit FunX Start hieronder!
{audio}http://download.omroep.nl/funx/audio/start-janheemskerk.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie