FunX

Marouane Meftah (Komtgoed) staande gehouden na rol in Mocro Maffia: "Ze dachten dat ik een wapen had"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Marouane Meftah (Komtgoed) staande gehouden na rol in Mocro Maffia: "Ze dachten dat ik een wapen had"

De derde aflevering van het nieuwe seizoen van Mocro Maffia is sinds vrijdag te zien op Videoland en dat betekent dat er ook weer een gloednieuwe Mocro Maffia Aftertalk voor je klaarstaat. Dit keer is Marouane Meftah a.k.a. Komtgoed te gast bij Nordin en Yuki om de bloedstollende gebeurtenissen in de serie te bespreken. Ze zijn het alle drie in ieder geval over één ding eens: dit was tot nu toe de beste aflevering van het nieuwe seizoen en dat is ook te merken aan de energy waarmee de mannen de episode nabespreken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gruwelijk seizoen

Hoewel er pas drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Mocro Maffia online staan, zijn er al een hoop gekke dingen gebeurd. Marouane verzekert Nordin en Yuki ervan dat dit pas het begin is en er nog veel meer gruwelijke dingen staan te gebeuren. "Jullie mond gaat echt nog openvallen."

De jonge acteur vindt het dope dat dit seizoen zelfs belangrijke hoofdpersonages regelmatig in benarde situaties terechtkomen. "Paus, Tonnano, Adil: niemand komt ongeschonden uit deze strijd. Dat vind ik f*cking hard."

Komtgoed

Over de hardste scène die Marouane tot nu toe in de serie heeft mogen spelen, zegt hij het volgende: "Ik vond seizoen drie vooral heel leuk, omdat dat het seizoen was waarin Komtgoed geïntroduceerd werd. Zo had ik een scène met een plofkraak die superhard was, maar vond ik het ook heel dik om de één op één-scène met Potlood (gespeeld door Nasrdin Dchar, red.) te spelen. Hij is natuurlijk een topacteur en trekt je door zijn goede spel mee in zijn niveau."

Leven veranderd

Dat het leven van Marouane flink veranderd is sinds zijn rol in Mocro Maffia is een understatement. Zo spreken veel mensen hem op straat aan met 'Komtgoed' en zien ze hem echt als de personage uit de serie, waardoor hij vaker in de 'problemen' belandt dan voordat hij in Mocro Maffia speelde.

Volgens Marouane lijkt hij in realiteit echter totaal niet op Komtgoed. "De enige overeenkomst is mijn uiterlijk. Als ik daarnaast toch nog dingen moet opnoemen, zou ik zeggen dat ik in het echt ook veel doorzettingsvermogen heb en dat ik net als Komtgoed vriendschap heel belangrijk vind."

Staande gehouden door politie

Toch blijven mensen Marouane vergelijken met Komtgoed als ze hem zien. Zo confronteren ze hem in real life met zaken die in Mocro Maffia aan bod komen. "Elke keer als ik bij een mattie van me kom, schreeuwen zijn buren van ongeveer tien jaar oud: 'Hey, heb je je wapen bij? Laat je wapen zien', haha", vertelt de acteur, terwijl hij uitlegt dat hij om die reden zelfs een keer staande gehouden werd door de politie. "De hele auto werd leeggehaald en ik werd helemaal gefouilleerd, omdat mensen allemaal van dat soort dingen naar me riepen."

Hoe dan ook heeft Marouane begrip voor het handelen van de politie. "Toen dat gebeurde, zei ik tegen de agenten dat die jongens dat soort dingen zeggen, omdat ik in een film speel. Maar goed, die mannen doen ook gewoon hun werk en moeten eerst controleren of ik echt niks op zak heb." Volgens de acteur konden de agenten er uiteindelijk wel om lachen. "We hebben toen zelfs nog samen een foto gemaakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie