FunX

Frits Barend: "Ik vrees het ergste voor carrière Suárez"

  1. Newschevron right
  2. Frits Barend: "Ik vrees het ergste voor carrière Suárez"
Luis Suárez heeft het weer voor elkaar gekregen! De voetballer heeft voor de derde keer in zijn carrière een tegenstander gebeten. De scheidsrechter heeft het incident in de wedstrijd Uruguay Italië niet gezien. Maar dat betekent niet dat hij hier zomaar mee wegkomt. De FIFA bekijkt op dit moment wat voor straf ze aan Suárez gaan geven. "Ik vrees het ergste (voor de voetbalcarrière van Luis)," vertelde Frits Barend vanmorgen in Start.

Frits snapt niet dat een aardige jongen als Luis zoiets doet. "Het is niet eens respectloos, het is gek! Het is gedrag van iemand die even op een klein moment z'n hersens kwijt is en dierlijk gedrag vertoont." Barend vindt de actie van Luis erg maar hij vindt het niet zo erg als een doodschop waarmee de voetbalcarrière van de tegenstander op het spel kan worden gezet. De Uruguayaan moet volgens de presentator wel deskundige hulp inschakelen.

Nederland kampioen?
Frits Barend had niet verwacht dat Oranje het zo goed zou doen in de groepsfase op het WK. "Wij hebben twee spelers die het verschil kunnen maken (Robben & van Persie) en bijna alle andere landen hebben er op z'n hoogste één," vertelde Frits tot slot. Desondanks denkt hij niet dat Nederland dit WK kampioen wordt.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/155931516&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

Barbara Barend sprak Luis en zijn vrouw Sophia twee maanden geleden over de bijtincidenten. In het blad Helden vertelde ze meer over deze ontmoeting.


Ster advertentie
Ster advertentie