STER Advertentie
STER Advertentie

Actrice Fajah Lourens in Amerikaanse film

Donderdag 25 november 2010 - 13:56 uur

Actrice Fajah Lourens (o.a. GTST) heeft een rol gekregen in de Amerikaanse actiefilm “Amsterdam Heavy”. Vanochtend belde Fernando met Fajah om haar te feliciteren en haar het hemd van het lijf te vragen.

 

Een half jaar geleden werd Fajah voor de film gevraagd. In het begin zou ze een kleine bijrol hebben als een soort (van) ninja-chick. Maar, Fajah liet doorschemeren dat ze niet heel bloot in de film wilde verschijnen. Daarop besloot de regisseur de bijrol te herschrijven en meer inhoud te geven. Fajah veranderde van Ninja-chick in een heuse Interpolagente. De actierol lijkt haar op het lijf geschreven. Als ze zelf naar de film gaat, is ze ook op zoek naar actie: ‘Als ik naar de bioscoop ga wil ik echt de hele tijd op het puntje van me stoel zitten.”

De film zal op verschillende plekken in Amsterdam opgenomen worden. Fajah noemt plekken als Schiphol en The Red Light District oftewel de Amsterdamse Wallen.

De opnames beginnen in januari en daarvoor moet nog veel gebeuren. ‘Mijn accent en uitspraak is nog niet wat het moet zijn, dus ik moet nog wel ff zwaar aan de bak’.
Al eerder liep Fajah tegen haar Engelse uitspraak aan. Vijf jaar geleden na haar vertrek bij GTST, vertrok zij naar LA om het daar te proberen als actrice. ‘Als je er daar een beetje leuk uitziet wil iedereen met je werken, hier in Nederland is het zo van oh je ziet er leuk uit, maar gaat de deur toch dicht, want dan kun je vast niet acteren’. Haar succes daar bleef uit, vanwege haar accent. 
 
Met haar rol in “Amsterdam Heavy” kan ze zich in Amerika alsnog bewijzen. De film wordt gereleased op het filmfestival in Cannes volgend jaar. Het gaat de actrice voor de wind, want naast het acteerwerk is zij ook het nieuwe gezicht van het lingeriemerk Sapph. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de foto's.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Artiesten spreken zich uit tegen coronabeleid met #ikdoenietmeermee

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Hugo de Jonge noemt actie Famke Louise "extra merkwaardige move"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen