FunX

VIDEO: Eerste aflevering Shay's gevangenisserie 'Brieven van Pancho'

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Eerste aflevering Shay's gevangenisserie 'Brieven van Pancho'

Shay ontvangt regelmatig brieven uit de gevangenis van FunX-luisteraars die gek zijn op haar en op de show Morad & Shay. Met één van de gedetineerden, Pancho, heeft ze iets extra's. Ze schrijft met de gevangene en op die manier helpt ze hem om het contact met de buitenwereld niet te verliezen.

Brieven van Pancho

Hoe belangrijk zijn brieven eigenlijk voor een gedetineerde? Shay gaat op onderzoek uit in haar driedelige serie: Brieven van Pancho. De eerste aflevering wordt zondag 30 oktober om 23.30 uitgezonden op NPO3 in het programma 3LAB.

Tony uit de dodencel

In de eerste aflevering van Brieven van Pancho ontmoet Shay de 32-jarige Kim. Zij heeft al meer dan 10 jaar briefcontact met Tony die in de dodencel in Amerika vastzit. Tony brengt 23 uur per dag door in zijn cel. Zijn leven bestaat uit de correspondentie met Kim, sporten en gevangenisvoedsel.

Kim's gezinnetje

Kim is gelukkig getrouwd met Jerome en samen hebben zij twee kinderen. Ze 'kende' Tony al voor Jerome en dat contact is altijd gebleven en zelfs uitgebreid, want de gevangene heeft via brieven kennisgemaakt met het gezin van Kim.

Tony verrast Shay

Kim vroeg haar penvriend Tony of hij mee wilde werken aan deze docu-serie van Shay. Hij antwoordde positief en verraste Shay zelfs met een brief ter kennismaking:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie