STER Advertentie
STER Advertentie

Michel en Khalid van Brancom delen passie voor ondernemen

Donderdag 8 december 2011 - 18:02 uur

|

Door:

Administrator

Michel en Khalid zijn ondernemers in hart en nieren. Ze runnen samen het internetbureau Brancom. Via de Kamer van Koophandel kwamen de jongens met elkaar in contact en besloten ze Brancom samen succesvol te maken.

Ze zochten een stagiaire die hopelijk hun nieuwe programmeur kan worden. FunX luisteraar Dave solliciteerde met succes en kan aan de slag!
Beluister het sollicitatiegesprek in Hi5:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/BrancomSollicitatie.mp3{/audio}

Internet
Michel had als tiener al een grote passie voor internet. Toen zijn ouders in het jaar 2000 eindelijk een goede computer aanschaften, was Michel meteen verkocht. Hij was toen 12 jaar. Op het net surfde hij alle kennis bij elkaar over het ontwerpen van websites. Via tutorials over webdesign onderwees hij zichzelf op dat gebied. Toen hij zich jaren later aanmeldde voor een opleiding aan het Grafisch Lyceum had hij dus al een voorsprong op zijn medestudenten

Kamer van Koophandel
Khalid was 21 jaar toen hij met ondernemen begon het succesvolle Biolab oprichtte. Een bacteriologisch onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in lucht- en wateronderzoek in het binnenmilieu. Hij gaf via de Kamer van Koophandel advies aan jonge ondernemers en op die manier kwam hij Michel tegen. Ze raakten bevriend en Khalid besloot medeeigenaar te worden van Brancom.

Aanvulling
Michel is een techneut en een creatieveling. Hij weet als geen ander hoe een goede website eruit moet zien of welke applicatie de grootste toegevoegde waarde heeft. Khalid is een netwerker en manager. De jongens vullen elkaar goed aan. Ze willen van Brancom een nog groter succes maken.

Bent u een succesvol ondernemer en heeft u een vacature beschikbaar? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en misschien bent u de volgende gast in de uitzending.

Populair op FunX.nl

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Famke Louise reageert bij 'Jinek' op kritiek #ikdoenietmeermee-actie

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Sammy (18) uitgescholden voor zwartjoekel: "Racisme nog steeds aanwezig in Nederland"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'