FunX

Comedian Roel C.Verburg vroeger erg gepest

  1. Newschevron right
  2. Comedian Roel C.Verburg vroeger erg gepest
"Ik ben vroeger heel erg gepest op school" vertelde comedian en zanger Roel C.Verburg vanochtend in de ochtendshow van FunX. "Ik heb meer het idee dat als ik dat niet had meegemaakt ik wellicht eerder op een podium had gestaan om dingen te doen."

Gevoelig
Het pestverleden van de zanger en comedian ligt nog wel gevoelig."Niet dat ik er nog nachten van wakker lig, maar ik merk wel dat in bepaalde situaties onzekerheden van vroeger nog wel echt terugkomen," zegt Roel. Wanneer hij bijvoorbeeld met iemand aan het praten is die hij niet heel erg goed kent, dan krijgt hij het idee dat diegene hem niet aardig vindt of dat ze over hem praten.

Album
Roel werd uitgenodigd in de studio om te praten over zijn laatste album Liedjes Voor De Kater. Het album kwam uit in 2011 maar staat sinds 2012 op iTunes. "Het is een album met grappige liedjes, ik wou een cabaretierplaat maken die wel lekker blijft klinken, echt met een band," vertelt de comedian. Titels die erop staan zijn bijvoorbeeld "Slechtste Rapper Van De Straat" en "Ik Ben Geen Nudist".

Tijdens de ochtendshow besloot de comedian een liedje live te zingen, check het hier:
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F45062954&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie