FunX

Lauwtje en Vonneke Bonneke gaan los met de Autotune Challenge

  1. Newschevron right
  2. Lauwtje en Vonneke Bonneke gaan los met de Autotune Challenge

Boing Boing! Lauwtje was in the building bij de FMA Avondshow want deze dame is genomineerd voor een FunX Music Award in de categorie Artist of the Year Female! Ook Vonneke Bonneke was aanwezig en dat zorgde voor de perfecte omstandigheden voor een Autotune Challenge. De dames gingen los op Lifestyle, Haal Me Naar Boven en Santo Domingo en Vonneke maakte zelfs haar hele eigen versie van Mamacita!

Zingen én rappen?

Lauwtjes hit met Poke en Famke Louise zit al tegen de twee miljoen views aan op YouTube, maar ondertussen gaat ze gewoon door met nieuwe muziek maken. Niet alleen rappend, maar ook zingend! Al is ze daar nog wat minder vertrouwd mee: "Ik uit me meer als ik rap, dat vind ik gewoon fijn."

Vonneke werkt samen met Rayvanny

Vonneke dropte nog even een primeurtje. Ze heeft namelijk muziek opgenomen met de Tanzaniaanse Rayvanny, bekend van de FunX-hit Tetema. "Hij heeft mij gewoon benaderd om een liedje te maken via Instagram!" Binnen vier dagen was er een track ready en die liet ze natuurlijk voor het eerste horen in de FunX-studio.

STEM!

Vind jij dat Lauwtje die FunX Music Award verdient? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking in Paradiso Amsterdam op 11 juni.

Ster advertentie
Ster advertentie