FunX

Tips! Beleef het ultieme kerstgevoel

  1. Newschevron right
  2. Tips! Beleef het ultieme kerstgevoel
De maatschappij wordt steeds individualistischer en het kerstgevoel lijkt daar volgens een recent onderzoek van Epson Nederland onder te lijden. Meer dan 40% heeft geen zin in kerst, omdat ze het als een verplichting voelen. Ze gaan naar familie omdat het een must is. Tijd om het kerstgevoel dus terug te halen!

Q-Bah belde voor het ultieme kerstgevoel met Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson. Volgens hem zijn er genoeg mogelijkheden om weer in de kerstsfeer te komen. Zo neemt hij een projector mee naar zijn schoonouders en spelen ze veel spelletjes. Dit jaar gaat hij met zijn familie grote bordspellen spelen op de Playstation, maar dan geprojecteerd op de muur. "Vroeger keken wij naar de kerstfilm GVR, dat was voor mij echt een kerstgevoel. Dat kan je nu ook uitstekend beleven met een projector en het hele gezin. Dan ervaar je die ultieme kerstfilm van vroeger."

Heb jij nog tips voor het ultieme kerstgevoel? Deel ze dan hieronder met je mede-FunX'ers die het kerstgevoel verloren zijn.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F72414190"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie