FunX

Hadjar baseert roman deels op Britney Spears

  1. Newschevron right
  2. Hadjar baseert roman deels op Britney Spears
De 23-jarige columniste Hadjar Benmiloud lijkt geen blad voor haar mond te nemen, maar een opiniestuk als ‘Alle joden de ruimte in met Hamasraketten’ zou ze niet nog een keer schrijven. “Ik was toen ietsjes minder voorzichtig dan nu, het was gewoon een beetje naïef en dom van me” verkondigde Hadjar vanochtend in FunX Start. Spijt heeft de columniste niet, ze heeft ervan geleerd: "anders was ik toch ergens anders de fout mee ingegaan."

Provocerend

Aan de stok Hadjar blijft provocerende uitspraken, zo zei ze vanochtend in Start dat Gordon een enkeltje naar de maan verdient. Ze ziet hem liever niet meer op televisie: “en eigenlijk moet ik hem nu ook niet in de radioshow noemen, want nu heeft hij weer airtime”. Hadjar had het eerder al aan de stok met fans van Britney Spears, Ze noemde de nieuwe clip van Britney 'het nieuwe dieptepunt, minstens zes voet onder grond. De gemiddelde necrofiel zou het einde van deze clip niet eens halen'. Ook het PowNews kreeg ervan langs: “Ik vond het toch jammer dat ze bij mij niet op de stoep verschenen” zegt ze over PowNews, die er bekend om staan om mensen die kritiek leveren een bezoekje te brengen.

Britney

Britney Britney Spears lijkt een rode draad in Hadjars leven te zijn. Ze is namelijk bezig met een nieuwe roman die over Hollywood gaat en lichtelijk gebaseerd is op het leven van Britney Spears.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78760058"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie