FunX

Bollebof dankzij Fouradi te horen op Koningslied

  1. Newschevron right
  2. Bollebof dankzij Fouradi te horen op Koningslied
Bollebof is net als Marco Borsato, Kraantje Pappie, Ali B, Lange Frans en de gebroeders Fouradi te horen op het Koningslied. Bij FunX vertelde hij vanmorgen dat de videoclip op woensdag al is geschoten. Ook sprak de rapper over de manier waarop hij voor 'het lied van het volk' werd gevraagd door een collega.


Koningslied

De deelname aan het Koningslied heeft Bollebof te danken aan Brahim Fouradi: “Ik kreeg een telefoontje van mijn homeboy Brahim en hij vroeg of ik mee wilde doen aan het Koningslied. Ik zei gelijk: 'waar moet ik staan?'“ De rapper vertelde ook dat de artiesten weinig input hadden bij het Koningslied. “Het was eerlijk gezegd al geschreven.” Bovendien is het Koningslied al helemaal opgenomen: “Het is allemaal in een weekje gebeurd. Ik was afgelopen maandag naar Hilversum voor de studio-opnamen, voor de vocalen en twee, drie dagen later voor de video,” aldus Bollebof.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F87980360"></iframe>
{/source}

Postmen

Bollebof is naast het Koningslied ook druk bezig met andere projecten. Zo staat er binnenkort iets moois te gebeuren met Remon Stotijn van Postmen. “We gaan samen de studio in voor mijn album.” Via een goede vriend van Remon zijn ze met elkaar in contact gebracht, maar het zal volgens de rapper geen reggaeplaat worden “dit krijgt een heel nieuw jasje!”

diXte

Bollebof en Gio zijn deze hele week de diXte met ‘Ik Heb Je’. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/B6OkRnFMO3E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie