FunX

Jokertje geeft zijn jawoord aan school

  1. Newschevron right
  2. Jokertje geeft zijn jawoord aan school
Het nieuwe programma Jokertje's Jawoord is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL5. De beroemde Haagse realityster wordt daarin gevolgd tijdens zijn vrijgezellenfeest en bruiloft in Las Vegas. Fernando sprak in Start met Jokertje en vroeg hem hoe zwaar het was om trouw te blijven en waarom hij toch weer te zien is op tv na een stilte van drie jaar.

School

Jokertje vertelde vanochtend dat hij twijfelde aan het aanbod voor een nieuw programma, maar dat kwam door zijn opleiding. De realityster heeft sinds Oh Oh Cherso een grote omslag gemaakt, waarin hij zich heeft gestort op een hbo-studie Facility Management. Hij zit inmiddels in het derde jaar. Daarom zijn er duidelijke afspraken rondom zijn school gemaakt, zodat hij de tijd kreeg voor zijn opdrachten.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/8fgrXJ3pApo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Tv?

Jokertje ambieert geen tv-carrière zoals Oh Oh Cherso-maatje Barbie: "Ik richt me op mijn studie, ondanks dat Samantha (Barbie) het leuk doet. Ik vind het hartstikke leuk voor haar, maar mijn kansen liggen meer op school. School is mijn toekomst. Daar ben ik van overtuigd." Jokertje legt ook duidelijk uit waarom: "We zijn geen acteurs, maar we hebben hele leuke series gemaakt. Reality ligt ons wel, maar we hebben niet de capaciteit om te zeggen dat we acteurs zijn."

Toekomst

Over een toekomst is Jokertje kort: "Eerst diploma's halen, dan huisje, boompje, beestje en die kinderen komen dan vanzelf wel."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F91106277"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie