FunX

Gino (24) zoende met 48-jarige moeder van een vriendin: "Van het een kwam het ander"

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Gino (24) zoende met 48-jarige moeder van een vriendin: "Van het een kwam het ander"

Zoenen met de moeder van je vrienden: het is voor sommigen een droom. Gino maakte deze droom waar en vertelde in de ochtendshow met radio-dj Fernando dat hij op romantische wijze contact heeft gehad met de moeder van zijn beste vriendin. Hij was nog maar 24 jaar oud en haar moeder 48 jaar.

Contact met de moeder van je vriendin

FunX-luisteraar Gino belde tijdens de ochtendshow van radio-dj Fernando in om het te hebben over leeftijdsverschillen tijdens het daten. Hij heeft namelijk toen hij 24 jaar oud was contact gehad met de moeder van zijn voormalige beste vriendin. Haar moeder was op dat moment 48 jaar oud, maar dat hield Gino niet tegen. "Het is een goede moeder, daar ga ik niet over liegen. Ze zag er goed uit, was een lieve vrouw en ik kon goed met haar praten", vertelt hij in de radioshow. Hoe dit allemaal tot stand kwam? Het contact begon volgens Gino via WhatsApp. "Ze was dronken en appte mij. We hadden al wel eens contact, omdat haar dochter een goede vriendin van mij was. Daarom zag ik haar moeder wel eens op verjaardagen. Van het een kwam het ander en toen werd het steeds meer."

Natuurlijk stelde Fernando de vraag, waar we allemaal het antwoord op willen weten: 'hebben jullie ook aan elkaar gefriemeld?'. Daarop antwoordde Gino dat ze inderdaad hebben gezoend en er ook wel iets meer is gebeurd. "We hebben elkaar een paar keer gezien en wel aan elkaar gezeten, maar geen seks gehad. Ik vond het allemaal vooral spannend en het was net klaar met mijn ex. Ik dacht: pakken wat je pakken kan. Het was bijna helemaal gebeurd, maar ik was te eerlijk tegen haar dochter." Deze situatie zorgde er dan ook voor dat Gino zijn vriendschap met haar verloor en uiteindelijk ook geen contact meer met haar moeder kon hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie