FunX

Vriendin van man wil trio, andere vrouw raakt zwanger

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vriendin van man wil trio, andere vrouw raakt zwanger

In It's Complicated bespreken Jayh en Mahi allerlei uiteenlopende dilemma's. Deze week schuift er geen gast aan bij Jayh en Mahi, maar bespreken de twee presentatoren de vragen van kijkers. Hoewel de meeste vragen herkenbaar zijn voor veel mensen, raken Jayh en Mahi maar niet uitgepraat over de laatste vraag. Een kijker heeft namelijk voor het eerst een trio gehad met zijn vriendin en een 'onbekende' vrouw. Het resultaat: de vrouw is zwanger en wil het aan de vriendin van de man vertellen, terwijl hij daar flink tegen opziet.

Trio

De anonieme kijker heeft al jaren een relatie en zijn vriendin stelde een aantal maanden geleden voor om trio te doen. De enige voorwaarden die zijn vriendin stelde, was dat het iemand zou zijn die ze daarna nooit meer zouden zien. De kijker trok zijn eigen plan en nodigde een dame uit waar hij weleens mee flirtte op de sportschool. De twee spraken echter met elkaar af om voor de trio te doen alsof ze elkaar nog nooit hebben ontmoet. De trio verliep uiteindelijk volledig naar wens en de vriendin van de kijker had totaal niet door dat hij de vrouw kende. Allemaal leuk en aardig, maar een paar maanden later komt de beste man voor een grote verrassing te staan. De vrouw van de sportschool blijkt namelijk in verwachting te zijn en ze denkt dat de kijker haar heeft bezwangerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Vriendin ook schuldig"

Uiteraard wil de kijker zijn vriendin niet verliezen en vraagt hij Jayh en Mahi om advies. De twee zijn het echter oneens over wie er schuld heeft in deze situatie. Zo zegt Jayh dat de vriendin ook schuldig is aan de zwangerschap van hun bedpartner. "Hij heeft niet stiekem seks met haar gehad. Niet alleen wist zijn vriendin het, maar ze was er zelfs bij. Je kunt de schuld daarom niet volledig bij hem neerleggen. Dat hij heeft gelogen over dat hij die vrouw niet kende, is gewoon fout, daar kan je hem verantwoordelijk voor houden. Maar je kunt hem niet in zijn eentje verantwoordelijk houden voor die zwangerschap. Ze zijn allebei medeplichtig."

"Alleen kijker is schuldig"

Mahi is het daar niet mee eens en vindt dat de zwangerschap volledig te wijten is aan de keuze van de man. "Stel je voor dat het Priscilla uit Groningen was en geen van beiden kende haar. Dan zou je inderdaad kunnen zeggen dat het de schuld is van hen allebei dat Priscilla zwanger is geraakt. Nu gaat het erom dat hij iets verborgen heeft gehouden. Je kunt daarom niet zeggen dat het niet stiekem was."

Ster advertentie
Ster advertentie