FunX

Total War Rome 2 release datum bekend

  1. Newschevron right
  2. Total War Rome 2 release datum bekend
Sega heeft de langverwachte release datum van Total War Rome 2 eindelijk aangekondigd. De game wordt op drie september uitgebracht. Het opvallende is dat de spelontwikkelaar gekozen heeft voor deze datum gezien de gewilde GTA V in dezelfde maand wordt uitgebracht. "Wat er over het algemeen gebeurt is dat alle andere game uitgevers ver weg blijven van elk GTA release want dat betekent dat ze zelf niks meer verkopen want iedereen koopt GTA," aldus Gameking Boris.

Sony kondigde van de week hun jaarcijfers van 2012 aan. Ondanks dat ze een kleine winst hadden geboekt, was dit nieuws toch niet zo positief. De elektronica gigant heeft dit te danken aan de verkoop van hun hoofdkantoor in New York en Tokyo. Daarnaast heeft Sony bovendien hun verwachte verkoopcijfers van de PSVita aangekondigd; namelijk 5 miljoen. Dit is niet zo veel gezien investeerders eerder rekening hielden met 10 a 20 miljoen handhelds. PSVita's tegenvallende verkoopcijfers komen met name door het grote tekort aan games. De prijs van de PSVita ligt voor velen ook wat te hoog.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F91537543"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie