FunX

'Respect voor BN'ers die kijkje in leven geven'

  1. Newschevron right
  2. 'Respect voor BN'ers die kijkje in leven geven'
Barbie's Bruiloft, Jokertjes Jawoord, de baby van Kim en Kanye, vandaag de dag is het niet meer voldoende om als bekende artiest te rappen of te zingen. Je moet gekke en dramatische dingen doen en het liefst laat je heel Nederland meekijken. Vandaar de stelling van donderdagavond 'Ik heb geen respect voor BN’ers die hun hele leven op tv laten zien.'

Net als de einduitslag van de poll (58,5% eens) hadden de meeste luisteraars op FunX Facebook ook respect voor BN'ers. Maar dat betekent niet dat iedereen ook thuisblijft voor deze shows. Zo zegt Bram: "Kennelijk zijn er genoeg mensen die die onzin leuk vinden, dus waarom niet? Moeten ze zelf weten toch.." Chantal snapt het ook wel: "Je hebt altijd aandachtszoekers die geld nodig hebben."

Brainpower vertelde in de show met Zarayda hoe hij aankijkt tegen de spotlights en de reality shows. Hij vindt dat er een balans moet zijn tussen je privéleven en de dingen die je als BN’er doet in de media. Beller Lindy was het daar helemaal niet mee eens en vond dat alle mensen in deze shows nep waren en geen talent hadden. En Barbie zou zij het liefst achter het behang plakken. Luister hier naar haar verhaal:



Op de valreep mailde luisteraar Glenn nog naar FunX met een mooie samenvatting:

Ze mogen alles uitzenden wat ze willen.

Triestheid ligt bij de kijker die er naar kijkt. Iedereen spreekt schande, maar ze kijken wel.

"Heb je dat programma gezien? Daar kijk je toch niet naar, vooral dat laatste stukje" zo gaat dat toch.

Reality programma's zijn gewoon een nieuwe vorm van entertainment.
Ster advertentie
Ster advertentie