FunX

"Man die Marco Borsato luistert? Afknapper!"

  1. Newschevron right
  2. "Man die Marco Borsato luistert? Afknapper!"
Ga jij om met vrienden die carnavalsmuziek van Zanger Rinus, harde metal van Metallica of hardstyle luisteren? Of moet iemand die met jou chillt, naar hetzelfde luisteren als jij? Angelique onderzocht in CritiX hoe diep jouw liefde voor muziek gaat met de stelling: 'Ik vind het belangrijk dat mijn partner/vrienden dezelfde muzieksmaak hebben als ik'.Een kleine minderheid van 57% was het uiteindelijk oneens met de stelling.

Marco Borsato? Bah!
Beller Amal knapt af op mannen die een andere muzieksmaak hebben. Vooral als je naar Marco luistert heb je bij haar een probleem: "Als hij naar Marco Borsato luistert, dan weet ik dat het zo'n lompe gozer is die bier staat te drinken en staat te jumpen of zo. Dat trekt ook weer die domme blondjes aan." Luisteraar Kadir vindt juist dat die diversiteit leuk is: "Zij luistert naar muziek die ik anders nooit zou horen. Als zij daarop swingt, dan swing ik gewoon mee."



Moeilijk levelen
Rapper D.A.B. heeft een vrouw die erg van Pink houdt en heeft daarmee om leren gaan: "Dat kan ik wel waarderen maar niet de hele dag, want dan zet ik 'm gewoon uit." Als artiest vindt hij het belangrijk om een partner te hebben die hem steunt, erover mee kan praten en er hetzelfde bij voelt als hij: "Ik kan moeilijk levelen met mensen die een andere stijl luisteren. Als ik met iemand praat die naar harde hardcore feesten gaat, dan heb ik weinig raakvlakken met zo iemand."

Ster advertentie
Ster advertentie