FunX

VIDEO: Fernando bezoekt allerjongste fan in kinderziekenhuis

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Fernando bezoekt allerjongste fan in kinderziekenhuis

Fernando ontving honderden reacties op de kerstboomactie in Start en in één daarvan stond het bijzondere verhaal van zijn allerjongste luisteraar Danley. Zijn vader had een foto van een kerstboom ingestuurd en schreef dat hij graag wilde winnen om zijn vrouw en kind een hart onder de riem te steken. De kerstboom stond niet in een huiskamer, maar in het Sophia kinderziekenhuis, de plek waar baby Danley bijna vijf maanden hard heeft gestreden om te overleven.

Cadeautjes

Iemand anders won de kerstboomactie, maar Fernando wilde toch iets doen voor Danley: "Ik dacht geen seconde na en besloot om samen met Hans (studioproducer) na de ochtendshow naar het kinderziekenhuis te rijden." Natuurlijk kwamen ze niet met lege handen aan. Het dynamische duo had een supergrote knuffel en een FunX goodiepakket meegenomen voor hun allerjongste luisteraar. De ouders van Danley waardeerden de spontane actie van Fernando enorm, zoals hieronder in de video en op de foto's ook te zien is.

Net een kerstcadeautje gebracht voor m'n jongste luisteraar #Danley in het Sophia Kinderziekenhuis #sterkte #kanjer FunX #kerst #liefde #fernandotv #vlog

Posted by NandoLeaks on donderdag 17 december 2015

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie