FunX

Sehraz (16) is weer thuis en krijgt verrassing van Frenna

foto: Sehraz
  1. Newschevron right
  2. Sehraz (16) is weer thuis en krijgt verrassing van Frenna

Het waren angstige en spannende dagen voor de 16-jarige Sehraz en zijn familie. Dagenlang werd hij op de intensive care in Breda in een kunstmatige coma gehouden vanwege het coronavirus. Gelukkig ontwaakte hij afgelopen zondag en is hij inmiddels weer thuis om rustig te herstellen. Fernando belde Sehraz op in Start om te checken hoe het met hem gaat en had nog een leuke verrassing voor hem.

Nachtmerries

Sehraz herinnert zich dat het allemaal begon met iets dat op een onschuldig griepje leek. Helaas begon dat 'onschuldige' griepje al snel erger te worden. Sehraz bezocht de huisarts die niets ergs constateerde en twee dagen later kreeg hij hetzelfde te horen bij de huisartsenpost. Diezelfde dag liet hij zich testen bij de spoedeisende hulp en uit die test bleek dat hij besmet was met het coronavirus. In het Erasmus MC werd hij dagenlang in kunstmatige coma gehouden. Dat was een hel voor Sehraz.

"Ik kan me alleen maar nare dingen herinneren. Ik had heel de tijd nachtmerries over mensen die mij dood wilden schieten. Alleen de laatste drie, vier dagen kon ik wel gewoon beter slapen."

Feestelijk ontvangen

Uiteindelijk ontwaakte Sehraz afgelopen zondag en is hij helemaal genezen van het coronavirus. Hij vertelt het moment na: "Mijn vader stond bij me en zei: 'Hou je sterk, want het virus is nu uit je lichaam.' [...] Uiteindelijk kwam het weer goed. Ik voelde me zondag weer een beetje mezelf. Maandag kon ik een beetje lopen, dinsdag liep ik de trap op en woensdag zeiden ze dat ik naar huis mocht. Toen was ik heel erg opgelucht." Thuis aangekomen werd Sehraz door de hele buurt feestelijk ontvangen."Het was best druk, dat had ik niet verwacht. De hele buurt had spandoeken en ballonnen opgehangen, heel veel vuurwerk ook. Ik werd heel leuk ontvangen en was helemaal verbaasd. Ik sta er nog van te kijken."

VERRASSING VAN IDOOL FRENNA

Natuurlijk konden we Sehraz niet achterlaten zonder een kleine verrassing. Hij is namelijk fan van Frenna en niemand minder dan King Sieben himself had een persoonlijke boodschap voor Sehraz. Dat toverde een mooie glimlach op zijn gezicht!

"Yo, wagwan Sehraz. Ik hoorde dat je weer thuis bent. Je bent een strijder, ik hoop dat je zo spoedig mogelijk herstelt van dit allemaal en nog tien keer harder terugkomt. Much love and appreciation, King Sieben."

Ster advertentie
Ster advertentie