FunX

Shaggy en Sean Paul willen op Chuckie's Traphall EP's

  1. Newschevron right
  2. Shaggy en Sean Paul willen op Chuckie's Traphall EP's
De Traphall EP die Chuckie in december bij FunX primeurde, krijgt een vervolg! Niet één, maar meerdere, want dj Chuckie gaat maandelijks EP's met Childs Play releasen. Daarop komen onder andere Shaggy en Sean Paul te staan. De eerstvolgende EP komt vrijdag uit, maar vanavond gaat de video al in première.

Real Gyallis

Chuckie en Childs Play geven de Traphall EP weer gratis weg en Fernando liet je vanochtend de alvast een paar tracks horen, zoals Real Gyallis met Natel.



Sean Paul & Shaggy

Chuckie vertelde Fernando dat de volgende EP klaarstaat en dat zoiets voor luxeproblemen zorgt: "We hebben te veel tracks en moeten daarom moeilijk keuzes maken." Daar komt ook nog bij dat Sean Paul en Shaggy staan te springen om een plekje op de EP. Dat kan, maar alleen zoals Chuckie dat wil: "Ik heb Shaggy voorgesteld om een traphal versie van zijn klassieker Big Up te maken. Een 2015 rework, maar daarvoor moet hij de vocalen opnieuw doen."



Drake, Kanye West en diarree

Chuckie gaf vanochtend ook de allerlaatste kaarten weg voor de stijf uitverkochte Dirty Dutch Metamorphosism, zaterdag in de Heineken Music Hall. Daarvoor moesten luisteraars de leukste en raarste vragen insturen. Dat heeft Chuckie geweten. Het ging van Chuckie's diarree achter de draaitafels tot mislukte selfies met Drake en Kanye West en zijn bad romance waardoor hij een badboy werd.


Studio's in de V.S.

Chuckie werkt vaak in de Verenigde Staten, maar produceren deed hij altijd bij anderen thuis: "Ik huurde altijd maar wat. Nu vond ik het tijd om een studio te openen." Chuckie vertelde bij FunX dat hij twee studio's gaat openen. Hij bouwt een studio in Miami en in Los Angeles: "Het zijn twee outlets waar ik veel kan werken. Ik ben veel in Amerika, maar ik heb daar nooit een behoorlijke studioruimte gehad," zei hij in Start.

Ster advertentie
Ster advertentie