FunX

Asscher in Start: "Stem en kies je toekomst!

  1. Newschevron right
  2. Asscher in Start: "Stem en kies je toekomst!
Minister van Sociale Zaken en vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) vertelde vanochtend in FunX Start dat hij de strijd met discriminatie op de arbeidsmarkt keihard aangaat. Ook wil hij de jeugdwerkloosheid oplossen door tienduizenden extra stageplekken te creëren en ook pleit hij voor meer woonruimte voor studenten door kantoorpanden om te bouwen.

Wilders / Hitler

Lodewijk Asscher reageerde in Start ook nog op de uitspraken van PvdA-bestuurslid Fouad Sidali, die Geert Wilders vergeleek met Hitler: "Ik snap waarom hij dat deed. Sidali had het opeens gehad en klapte, maar je moet iemand niet met Hitler vergelijken. Hitler is verantwoordelijk voor de dood van miljoenen. Het is ook slechter voor het debat."



Stem voor je toekomst

Wil je duidelijk maken wat je ergens van vindt? Dan kan je natuurlijk je mening uiten via Twitter en Facebook, maar als je echt iets wil veranderen, dan heeft Lodewijk Asscher een tip voor je: "Ga stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 19 maart!"



The Real Asscher

Wil je weten wat Lodewijk Asscher concreet wil doen aan jeugdwerkloosheid, discriminatie en huisvesting? Of ben je meer geïnteresseerd in hoe een vicepremier met peilingen omgaat, jongeren in beweging wil zetten en wat zijn favoriete tracks zijn? Luister dan hieronder naar het hele interview met Lodewijk Asscher in Start.

Ster advertentie
Ster advertentie