FunX

Dit zijn de meest savage acties die jullie iemand ooit geflikt hebben

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de meest savage acties die jullie iemand ooit geflikt hebben

Iedereen heeft wel eens dat duiveltje op zijn of haar schouder meegemaakt die zegt dat je iets geks moet doen. Misschien doe je dat uiteindelijk, maar sommige mensen gaan écht ver. In Start vroeg Fernando de luisteraars wat de meest savage dingen zijn die zij ooit gedaan hebben. Daar kwamen weer bijzondere en bizarre resultaten uit. Die vind je hieronder.

funxvideo_5e2ed0a90b2ef

1. Schooldirecteur opsluiten in zijn kantoor

"Ik heb een keer de directeur van mijn middelbare school opgesloten in zijn kantoor toen ik moest nablijven. Toen heb ik de sleutels voor zijn kantoor gelegd en ben ik naar huis gegaan."

2. School laten evacueren door brandalarm

"Op de basisschool duwde ik de hand van mijn vriend door het breekglas van het brandalarm. Heel de school moest geëvacueerd worden. Hij kreeg de schuld, maar ik was te pussy om te zeggen dat ik het was."

3. Collega gebanged in auto van de baas

Mike besloot te bellen en vertelde dat hij bij zijn vorige baantje als koerier een hekel had aan zijn baas. Op een dag mocht hij voor het allerlaatste ritje de auto van zijn baas pakken. Mike nam een vrouwelijke collega mee waar hij een oogje op had en de twee besloten seks te hebben in de auto van de baas. "Het allerlaatste wat ik zei toen ik daar wegging was: 'Yo, nog één ding. Ik heb haar gen**kt in jouw auto, challas!' Toen ben ik weggegaan en nooit meer teruggekomen."

4. Punaises in de koffie van de juf

"Ik heb vroeger punaises in de koffie van mijn juf gegooid. Toen ze een slok nam en erachter kwam begon ze letterlijk te huilen. Haar hart was gebroken, ze hield echt van ons. Had er spijt van achteraf, maar heb m'n mond gehouden."

5. Auto van schoolmeester op Marktplaats gezet

"Ik heb een keer de auto van me schoolmeester op Marktplaats gezet. Hij was er heel boos om."

6. Sex with your ex

"Er was een kerel die echt een klootzak was, dus heb ik seks gehad met z'n ex, lol."

Ster advertentie
Ster advertentie