FunX

Dit zijn de meest vunzige ervaringen van festivalgangers: "Iemand bevredigde me backstage"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de meest vunzige ervaringen van festivalgangers: "Iemand bevredigde me backstage"

Vunzige Deuntjes bestaat dit jaar tien jaar en in het kader van deze dag heeft FunX festivalgangers gevraagd naar hun meest vunzige ervaring. Van seks tegen de kerk aan tot backstage bevredigd worden in een club. Houd je vast, want je bent niet ready voor deze juicy verhalen.

foto: FunX

Elias (links), Kevi (midden) en Zakaria (rechts)

Droogneuken

Drie sportieve mannen zeggen zelf niet zo vunzig te zijn, maar hebben wel erg vunzige dingen langs zien komen, waaronder droogneukende mensen in het openbaar. "Ik ben saai. Zelf ben ik niet zo vunzig, man. Maar er zijn veel dingen die ik zie waarvan ik denk: dat kan echt niet. Mensen die elkaar zitten te droogneuken op een bankje midden in het centrum van Amsterdam. Dat soort dingen hoef ik niet te zien. Mag ik een hashtag starten? #DoeNormaal2023", zegt Zakaria (25).

Fietsenstalling

Kevi (23) is ook iets vunzigs tegengekomen tijdens zijn bezoek aan een ander festival. "Je had dichtbij de ingang een fietsenstalling. Daar kon je naar beneden lopen om je fiets neer te zetten. Ik hoorde geluiden, dus ik keek naar beneden en zag dat mensen gewoon fully seks aan het hebben waren. Iedereen kon het gewoon zien en ik dacht echt: wat is dit? Maar het kan gebeuren. Je weet toch, als je een drankje op hebt, je hebt er zin in, het is mooi weer. Het is wel vunzig, maar wat moet je anders doen?"

Moeder en zoon

Elias (25) moet even nadenken, maar herinnert zich opeens iets "smerigs" wat hij heeft gezien op een feestje. "Oké, dit is het meest vunzige wat ik ooit heb gezien. Ik was een keer op een verjaardag bij iemand in de tuin en een moeder en zoon waren met elkaar aan het dansen. Maar niet zomaar dansen, echt hoe je met je vriendin zou dansen. Tegen elkaar aan en heel klef. Dat is raar toch? Met je moeder?"

foto: FunX

Raïsha (rechts)

MC

Raïsha (23) is MC en staat veel in de club. Ze heeft al het een en ander gezien en meegemaakt. "Een tijdje geleden kwam ik iemand tegen tijdens het werken in de club en ik vond hem zo geweldig. Ik heb hem tussen het MC'en gezoend en we hebben samen gedanst. Grinden en werken, ik deed het allemaal tegelijkertijd. Dat was wel echt supervunzig."

Kerk

Festivalganger Anne (25) gaat vaker naar Vunzige Deuntjes en deelt een vunzige ervaring die plaatsvond na het feestje. "Tijdens een feestje van Vunzige Deuntjes kwam ik een leuke man tegen. We hadden oogcontact op de dansvloer en even later schuurde ik tegen hem aan. We hebben toen gezoend en hij heeft me zijn Snapchat gegeven. Nog geen week later stuurde hij me een berichtje met de vraag of ik samen met hem wilde wandelen. Natuurlijk wilde ik dat. Tijdens de wandeling zijn we gestopt naast een kerk en hebben we het tegen de kerk aan gedaan."

Heartbreak

Een heartbreak voor de een kan een vunzige ervaring betekenen voor de ander. Zo vertelt Jan (37): "Toen ik 18 was, ben ik samen met mijn vriendinnetje naar een festival gegaan. Ze had oogcontact met de dj en ging naar hem toe. Hij heeft haar toen meegenomen backstage, waar ze seks hebben gehad. Een vriendin van haar was er ook bij en heeft op hetzelfde moment seks gehad met de andere dj, want er waren er twee. Een week later heeft ze het aan me vertelt en ze wist al dat het uit zou gaan daarna. Ik was er kapot van."

foto: FunX

Michael (links) en Thomas (midden)

Antwerpen

Thomas (34) is een van de voormalige organisatoren van Vunzige Deuntjes en deelt een moment waar hij trots op is. "Ik heb Vunzige Deuntjes heel lang georganiseerd en het was mijn taak om dit feest naar België te brengen. Mijn vrienden dachten allemaal dat het niet aan zou slaan in Antwerpen. Ik zei: wacht maar af. Uiteindelijk hebben we het voor tweeduizend man georganiseerd en het was sick! Dat was wel mijn meest vunzige moment waar ik het meest trots op ben."

Backstage

Michael (36) was bij de eerste Vunzige Deuntjes in Bitterzoet (Amsterdam) en heeft backstage een vunzige ervaring gehad. "Dit was ongeveer tien jaar geleden en er stond een chick al de hele avond naar me te loeren. Ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest. Op een gegeven moment zei ze tegen mij: ga met me mee, we gaan naar boven toe. Ik had zoiets van: huh, what the fuck? Dit was me nog nooit overkomen, maar ik ging er gewoon voor. Ze nam mij mee backstage en ze begint me te zoenen, een beetje te voelen en opeens gaat ze door haar knieën heen en ging helemaal tekeer. Aan het begin had ik er nog wel moeite mee, omdat ik dacht: kunnen we dit wel maken? Toen ik dat eenmaal losliet, heb ik mezelf er helemaal aan overgegeven."

Ster advertentie
Ster advertentie