FunX

Nieuwe Imran Khan Bollywoodtrack en producer Eren E wil Turkse scene veroveren

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Imran Khan Bollywoodtrack en producer Eren E wil Turkse scene veroveren

Imran Khan is niet meer weg te denken uit de Punjabi en Bollywood scene. Toch zei de zanger vanmorgen in Start dat hij eigenlijk nooit artiest wilde worden. Een opmerkelijke uitspraak voor iemand met zoveel populariteit en een nieuwe knaller: Imaginary (Xtip).

Nieuwe Bollywoodtrack
Imran en zijn Turkse hitproducer Eren E waren te gast bij Fernando, die het duo zelfs vergelijkt met Snoop Dogg en Dr. Dre. Beide heren zitten momenteel midden in de ramadan, maar dat weerhoudt ze niet van het maken van toffe muziek. “Het maakt het wel wat zwaarder, maar je raakt er gewoon door geïnspireerd.”

Op YouTube heeft Imaginary al meer dan een miljoen views in een week. Maar Imran Khan houdt zich met veel meer bezig. Hij is net terug uit India, na het maken van een Bollywoodtrack.

Turkse scene veroveren
Imran en producer Eren E scoorden eerder al hits met onder andere Amplifier en Satisfya. Maar de producer wil nu ook de Turkse scene op z’n kop gaan zetten. “Ik wil serieuze stappen nemen met de Turks-Nederlandse DJ scene.” Volgens Eren E zijn er nooit echt serieuze stappen genomen met het uitbrengen van clips en Turkse muziek vanuit Nederland.

“This is the sound of Europe and it’s better than the sound of Turkey itself!” Eren E gaat een single uitbrengen met een nog onbekende Turkse artiest. “ Er zit ook een ‘snufje’ Imran in.”



Ster advertentie
Ster advertentie