FunX

FunX kookt voor jongeren zonder thuis

  1. Newschevron right
  2. FunX kookt voor jongeren zonder thuis

De FunX-dj's en de rest van de FunX-crew koken dit jaar samen met Yvette Dorsiel van Yvette's Kitchen voor jongeren zonder thuis. De feestdagen breng je het liefst met je vrienden en familie door op een warme locatie, maar dit is helaas niet de realiteit voor alle jongeren. Volgens de laatste totaaltelling zijn er zo’n 9.000 jongeren in Nederland zonder vaste woon- of verblijfplaats.

FOOD & FEEST

Door de pollepels en koksmessen in eigen hand te nemen, wil FunX dit jaar de aandacht extra vestigen op de problematiek van dak- en thuisloze jongeren. Eva presenteert de speciale themashow die aanstaande donderdag 8 december tussen 19:00 uur en 23:00 uur te horen is op FunX. De jongeren krijgen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Tijdens de avond krijgen ze onder andere succesverhalen te horen van ex-lotgenoten die goed terecht zijn gekomen. Daarnaast komen Adje, Rochelle, Zefanio en Lady Bee langs om het feestje in het Utrechtse ZIMIHC Theater Stefanus compleet te maken.

NOS OP 3 EN FUNX SPECIAL

FunX kookte en feestte in 2015 met een groep jonge vluchtelingen uit alle uithoeken van de wereld. Dit jaar vragen we je aandacht voor de problematiek onder dak- en thuisloze jongeren. Op de dag dat FunX Kookt wordt uitgezonden, lanceert NOS op 3 samen met FunX een Special waarin je een kijkje krijgt in de wereld van deze dak- en thuisloze jongeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie