FunX

Orale seks inspireerde BRS Kash tot maken 'Throat Baby'

foto: YouTube: BRS Kashfoto: YouTube: BRS Kash
  1. Newschevron right
  2. Orale seks inspireerde BRS Kash tot maken 'Throat Baby'

BRS Kash is momenteel hot in Amerika en dat heeft hij voornamelijk te danken aan zijn hit Throat Baby. Hoog tijd voor Fernando om de rapper te interviewen over zijn succes en de oorsprong van het nummer.

'Kreeg inspiratie van orale seks door twee vriendinnen'

In Throat Baby rapt de rapper vrij expliciet over zijn seksleven en hoe hij vrouwen hem onder handen laat nemen. De inspiratie voor het nummer kwam dan ook - niet geheel verrassend - na het hebben van orale seks. "Het gaat over seks met twee goede vriendinnen. Een van hen was meer een 'tomboy' (een vrouw met meer mannelijke eigenschappen, red.) en ik had nooit verwacht dat zij into mij was. Nadat ik met hen twee in de club was geweest, hadden we seks daarna en dacht ik: ik moet hier een nummer over maken! Ik ben namelijk gewend dat ik vrouwen moet pleasen tijdens de seks, dus toen ik zelf zo verwend werd door hen, intrigeerde mij dat enorm."

BRS Kash legt het verhaal uit achter 'Throat Baby'

Maakproces van nummer

Toen BRS Kash het nummer maakte, besloot hij de vrouwen een sms-bericht te sturen met het refrein. Hierop kreeg hij echter geen reactie. Weet hij inmiddels hoe zij over het liedje denken? "Ik weet van een van hen dat zij het aan een aantal mensen vertelde, maar het andere meisje was er denk ik niet heel blij mee. Haar vriendje heeft mij namelijk overal geblokkeerd, dus dat zegt genoeg..."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie