Music

Rick Ross over waarom hij geen vrouwelijke rappers tekent: "Het zou eindigen in seks"

  1. Newschevron right
  2. Rick Ross over waarom hij geen vrouwelijke rappers tekent: "Het zou eindigen in seks"

Rick Ross was genadeloos eerlijk toen hem werd gevraagd waarom hij nooit vrouwelijke rappers heeft getekend op zijn label Maybach Music Group.

"Ik heb het nooit gedaan, omdat ik altijd dacht dat het zou eindigen in seks. En ik zo mijn zaken zou opfokken. ik ben zo gefocust op mijn business. Ik moet eerlijk zijn. Stel dat ze er goed zou uitzien en ik veel geld aan een fotoshoot heb besteed, dan moet ik wel met haar naar bed gaan. Een paar keer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ophef

De rapper deed de controversiële uitspraak in een interview bij de bekende radioshow The Breakfast Club, toen hij te gast was om te praten over de nieuwe tv-show Signed. In het programma dat morgen van start gaat, heeft hij de rol van mentor voor artiesten die getekend willen worden op zijn platenlabel.

Minderjarig

Co-host Angela Yee vroeg de muziekmogol vervolgens of hij wel een uitzondering zou maken voor een 17-jarige artieste. "Ja zeker", antwoordde hij daarop. En hij haalde zijn relatie met femcee Brianna Perry aan, die hij al kent sinds ze jonger is. "Dat is speciaal...zij is als familie voor me."

Misbruik

Rick Ross raakte in 2013 ook in opspraak door zijn vrouwonvriendelijke lines op de track U.O.E.N.O.: “Zet een pilletje in haar champagne, ze weet het niet eens. Ik nam haar mee naar huis en ik genoot ervan. Ze weet er niets van."

Sportmerk Reebok dropte zijn sponsoring na de release hiervan en de rapper bood zijn excuses aan:

“Aan iedere vrouw die heeft geleden onder misbruik, het spijt me."

Bekijk hieronder het hele interview met Rick Ross in The Breakfast Club.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie