Music

Heeft Justin Bieber de Purpose Tour gecanceld vanwege zijn geloof?

  1. Newschevron right
  2. Heeft Justin Bieber de Purpose Tour gecanceld vanwege zijn geloof?

Justin Bieber heeft fans woedend gemaakt toen hij plotseling de resterende veertien concerten van zijn Purpose Tour aflastte. JB zei aanvankelijk tegen TMZ dat hij vermoeid was en zijn rust wilde pakken, iets waar zanger John Mayer hem voor prijsde. Maar één van Justins kerkvrienden zegt dat hij de beslissing vanwege zijn geloof heeft genomen.

Ontkenning

Volgens een anonieme bron uit zijn kerkgemeenschap gaat het gerucht dat de Sorry-zanger meer wil doen met de kerk:

"Het is nog onduidelijk of hij permanent wil samenwerken of dat hij zelf een religieuze activiteit wil opzetten - zoals zijn eigen kerk."

Toen de vraag werd gesteld aan Justin zelf, ontkende de 23-jarige met een korte "nope" dat de annulering iets te maken had met zijn geloof.

Geheim

Hoewel de betrouwbaarheid van de bron valt te betwijfelen, heeft de Biebs nooit een geheim ervan gemaakt dat religie belangrijk voor hem is en dat doet hij nu ook niet. De nieuwste link in zijn Instagram-bio leidt naar een recente preek van Amerikaanse pastoor Rich Wilkerson, Jr. en hij is de laatste tijd veel te vinden met zijn eigen pastoor Carl Lentz. In een interview dat Justin samen met hem gaf, zei de zanger:

"Mijn geloof wordt elke dag sterker. Dus mijn geloof is sterker dan twee jaar geleden, beter, sterker, wijzer, vriendelijker...."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie