FunX

Johnny en Bridget stoken liefdesvuurtje op

  1. Newschevron right
  2. Johnny en Bridget stoken liefdesvuurtje op
Johnny de Mol en Bridget Maasland lijken een officieel koppeltje te worden. Fernando vroeg Johnny vanmorgen in Start of de verhalen rondom hun relatie rook of een flinke bosbrand zijn waarop de presentator antwoordde: “Er is zeker sprake van een vuurtje”.


Fernando sprak met Johnny omdat vanavond het vierde seizoen ‘Waar is de Mol?’ begint. Toen de Veronica-presentator met Bridget op reis ging naar Suriname sloeg de vonk tussen hen over. Johnny vertelt dat hij Bridget leuk vindt omdat ze een vrouw met een ballen is “en een beetje humor heeft natuurlijk”.

Luister hieronder naar het gesprek:

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/Johnny de Mol.mp3{/audio}

Voor het nieuwe seizoen ‘Waar is de Mol?’ gaat Johnny met Patty Brard naar haar geboorteland West-Papua, met Ali B naar Marokko, met Renee Froger naar Engeland en Lieke van Lexmond naar Botswana. De bekende reisleider heeft geen plannen om met papa John op pad te gaan: “Ik heb er wel eens over gedacht, maar dat gaat ‘m toch niet worden. Hij vindt dat hij achter de schermen hoort, hij heeft ook niets te promoten.”
Wanneer Johnny zelf een keer te gast zou kunnen zijn in zijn eigen programma, zou hij naar Australië willen gaan. Zijn zus is daar naartoe geëmigreerd en hij zou haar daar graag op gaan zoeken. Johnny: “Ja, je moet natuurlijk wel een bijzonder verhaal hebben als je mee wilt.”

Ster advertentie
Ster advertentie