FunX

Weekend WaX met Brada en Rass Motivated

  1. Newschevron right
  2. Weekend WaX met Brada en Rass Motivated
Hatim en Riza hadden afgelopen weekend Brada te gast in Weekend WaX als Talent of The Week. Ook sprak het dynamische duo met niemand minder dan Rass Motivated over zijn nieuwe album dat in 2013 uitkomt.

Brada

Brada rapte het nummer 'Bra Als een Motherfucker' live in de FunX studio en vertelde over zijn nieuwe EP dat begin januari gereleasd wordt. Daarop werkt Brada onder andere samen met Jane Doe en Kleine Jay. Op dit moment richt de rapper zich op het schieten van videoclips en zet hij de puntjes op de i voor het artwork van de cd.

Rass Motivated

De komende weken is Rass Motivated nog druk bezig met het afronden van zijn aankomende album. Daarop wil de zanger het authentieke karakter van reggae te behouden, maar het ook geschikt maken voor jongeren. "Het wordt een leuk reggaealbum, maar wel één waarop we uitdagingen opzoeken." Rass Motivated gelooft zo heilig in het succes van zijn cd, dat hij het interview bij Weekend WaX afsluit met deze woorden: "Ik denk dat dit album een leuke verandering in Nederland tegemoet kan brengen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F69789466&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie