FunX

Rico Verhoeven opent restaurant: “Te gek om deze kans te krijgen”

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven opent restaurant: “Te gek om deze kans te krijgen”

Rico Verhoeven opent vandaag zijn restaurant in Eindhoven. In Start met Fernando vertelde hij meer over zijn nieuwe parel, maar ook wanneer hij weer de ring in gaat. Dat is nog niet alles! Vanaf mei gaat Rico namelijk beginnen met de opnames van een Engelstalige film waarin hij een hoofdrol gaat spelen.

Asian fusion
Saai en simpel voedsel zit vaak in het dieet van topsporters als Rico. Als kickbokser weet hij er alles van en kan hij vaak niet anders. Zodra zijn wedstrijden erop zitten, eet hij zichzelf het liefst vol met het lekkerste voedsel van all over the world. Door al het reizen raakte hij voor zijn restaurant Mood Streetfood in Eindhoven geïnspireerd door de Aziatische keuken. "Het is crazy, ik heb gewoon mijn eigen restaurant. Mijn businesspartner Eveline Wu heeft al drie succesvolle restaurants. Ik ben superenthousiast. Het is gewoon te gek om deze kans te krijgen en dit avontuur samen met haar aan te gaan. Ik hou vooral van Asian fusion, dus die richting hebben we dan ook gekozen voor het restaurant."

De ring in?

Maar behalve lekker eten staat er nog veel meer op de planning voor Rico. Zo gaat hij in mei met een groot project beginnen. "Het is gewoon een droom. [...] Ik ga een film maken die geïnspireerd is op Taken en Man On Fire. Daarin speel ik de hoofdrol." Maar hoe zit het met de gevechten dan? Wanneer kunnen we Rico weer in de ring verwachten? Rico: "Dat weet ik zelf nog niet, het is even afwachten. Natuurlijk wordt er wel over gesproken, maar er is nog niets concreets. Dus dat wachten we nog rustig af."

Ster advertentie
Ster advertentie