FunX

Murda: "Ik blijf productief en heb al een nieuw project gestart"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Murda: "Ik blijf productief en heb al een nieuw project gestart"

Het is een lockdown life voor ons allemaal, dus ook voor je favoriete artiesten. Om te checken hoe het met ze gaat, belt Fernando hen regelmatig op in Start. Vandaag belde hij met the one and only Murda om te kijken hoe de rapper zich bezighoudt tijdens deze saaie quarantainedagen.

"Ik kan niet stil blijven zitten"

De Turks-Nederlandse rapper zou op dit moment aan het touren zijn door verschillende landen in Europa. Helaas zag hij al die shows door de coronacrisis gecanceld worden. Toch blijft hij het vanuit de positieve kant bekijken: "Gezondheid gaat voorop en ik heb mijn gezinnetje waar ik nu meer tijd mee kan doornemen. Dat probeer ik te balanceren door ook productief te blijven. Ik kan niet constant stil blijven zitten nu." Dat de rapper niet stil blijft zitten, bewees hij afgelopen vrijdag nog door de keiharde tune Temiz te droppen samen met Josylvio. Diezelfde Josylvio vertelde eerder aan Fernando dat hij het moeilijk heeft om inspiratie op te doen voor nieuwe tunes, aangezien er niets te beleven valt op dit moment. Dat herkent Murda ook:

"Het is lastig, dus ik probeer goed in te spelen op alle dingen die nu op het juiste pad zijn gevallen met het album in Turkije. Ik probeer dat enthousiasme en die vibe mee te nemen als ik nu de studio inga. Ik heb dagen dat het heel vloeiend gaat, maar ook dagen waarin ik in al die uren alleen een refreintje heb opgenomen. Het zijn rare tijden voor iedereen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw project

Ondanks de rare tijden waarin we leven, is Murda al bezig met nieuwe projecten voor na de coronacrisis. "Ik ben nu al bezig met liedjes maken en de weg naar een nieuwe project is gestart. Ik heb ook nog een paar singles die ik wil releasen en daarna weer de road op."

Major love

Murda vertelde tenslotte nog over hoe met zijn familie in Turkije en Nederland gaat. Zijn moeder woont in Turkije en zit ook in een lockdown, maar is gelukkig gezond. "Doordeweeks moeten mensen werken dus kunnen ze nog de deur uit, maar in het weekend moeten ze verplicht thuisblijven. Hier in Nederland is iedereen gezond in de familie. Dat is het belangrijkste." Ook voor de fans had hij nog een laatste boodschap:

"De groeten aan alle luisteraars. Major love naar iedereen en stay safe. We zien elkaar zo spoedig mogelijk."

Ster advertentie
Ster advertentie