FunX

Oldboy één van de spannendste films 2013

  1. Newschevron right
  2. Oldboy één van de spannendste films 2013
Filmkenner Robbert Blokland ging deze week naar de bioscoop voor de film Oldboy. Dit is een remake van Zuid-Koreaanse film uit 2004 Oldeuboi. "Als je de Zuid-Koreaanse versie hebt gezien dan valt de Amerikaanse versie tegen. Het is niet zo origineel, gevat en minder mooi gemaakt dan de vorige. Maar als je de Zuid-Koreaanse niet kent dan is het één van de spannendste films die dit jaar in de bioscoop te zien is. Dan zal je wee uur lang op het puntje van je stoel zitten en Holy f*ck denken als je het einde hebt gezien," vertelde Robbert in Start.

Mannenharten
De nieuwe romantische komedie Mannenharten volgt vijf mannen in Amsterdam die worstelen met de liefde. Dit heeft wat weg van de film Alles is Liefde. "Op de één of andere manier werkt het toch minder in deze film, ondanks de grote acteurs, ondanks de goede intenties, ondanks de capabele regisseur Mark de Cloe. Het wordt maar niet spannend, het wordt maar niet grappig en het wordt maar niet romantisch."

Dat zijn volgens Robbert Blokland toch wel de voorwaarden voor een goede romantische komedie. "Je vermaakt je prima, maar echt meeleven dat gebeurt eigenlijk niet en aan het einde van de film denk je toch waarom heb ik hiernaar gekeken," vertelde Robbert tot slot.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/122280580%3Fsecret_token%3Ds-70b3G"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZrLcnrnEqyI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="315" src="//www.youtube.com/embed/XYbAaqi8KE8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie