FunX

Belle Perez werkt met Pitbull en Gabry Ponte

  1. Newschevron right
  2. Belle Perez werkt met Pitbull en Gabry Ponte
De Italiaanse topproducer Gabry Ponte zocht de wereld af naar een zangeres voor de single Beat On My Drum met Pitbull. Uiteindelijk kwam de Zuid-Europeaan via zijn platenmaatschappij uit bij Belle Perez. De latinzangeres noemt de samenwerking een geschenk uit de hemel: "Ik ben met een nieuw album bezig. Ze stelden me die plaat voor en ik vond Gabry Ponte al geweldig. Laat staan dat Pitbull en Sophia del Carmen erop staan!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66473647&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Podium

Belle heeft al een aantal leuke reacties gekregen op de single, maar ze wil meer. Zo gaat de zangeres er vanuit dat ze op het podium mag staan met Pitbull, als hij langs Belgiƫ en Nederland komt om zijn nieuwe album Global Warming te promoten. "Het is in ieder geval de bedoeling dat de platenmaatschappij ons bij elkaar gaat proberen te krijgen."

Videoclip

Belle is helaas niet te zien in de videoclip en ze is ook niet met Pitbull de studio ingedoken. "De vocals zijn apart ingekomen, maar we weten van elkaar dat we bestaan en het is wel de bedoeling om samen op te treden."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/3Et7TzkJ8X8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie