• FunX NL
  • - Dance
  • - Slow Jamz
  • FunX Amsterdam 96.1 FM
  • - Arab
  • FunX Den Haag 98.4 FM
  • - Hip Hop
  • FunX Rotterdam 91.8 FM
  • - Reggae
  • FunX Utrecht 96.1 FM
  • - Latin

Ken en Lize verklappen met welke Temptation Island-deelnemer ze een trio willen

Ken en Lize verklappen met welke Temptation Island-deelnemer ze een trio willen

Vrijdag 21 april 2017 - 10:02 uur

Gisteren was de laatste aflevering van het heftige seizoen van Temptation Island. Sommige relaties hebben de ultieme relatietest weten te doorstaan en sommige stelletjes zijn helaas uit elkaar gegaan. Maar er ontstonden ook nieuwe liefdes op Temptation Island. Eén daarvan is het koppel Lize en Ken. Zij waren vanmorgen te gast bij Start en vertelden of ze ooit nog een keer mee zouden doen aan het programma, met wie ze wel een trio zien zitten en over de aankomende videoclip van Ken.

liefde

De eerste paar dagen op Temptation Island waren minder leuk voor Lize. Ze had twijfels en werd door vriend Jefferson teleurgesteld. Dat ging over toen ze Ken leerde kennen. Haar gevoelens voor Ken waren zo sterk dat ze ook als haar ex Jefferson zich keurig gedragen had, waarschijnlijk verder was gegaan met de muzikale verleider: "Liefde is niet tegen te houden". 

Geen spijt

Lize heeft geen spijt van de dingen die ze heeft gedaan in het programma en is blij dat ze Ken op het eiland heeft ontmoet: "Toen ik de beelden terugzag, voelde ik me wel eens schuldig. Maar nu niet meer". De eerste keer van Lize en Ken is ook gefilmd en uitgezonden. Het was maar een klein stukje en volgens Ken was dit niet een heel representatief stukje.

"We hebben het wel twee of drie keer gedaan die nacht. Wat je op beeld zag was alleen het hoogtepunt. Dan versnel ik meestal." 

Temptation Island part 2?

Lize en Ken hebben elkaar gevonden in een programma waar niet iedereen te vertrouwen is. Zouden ze nog een keer mee doen, maar dan als koppel?
Liza antwoordt meteen: "Nee!". Maar Ken ziet het wél zitten om samen met Lize de test aan te gaan: "Ik wil bewijzen aan de kijkers dat het wel kan. Dat je wel alle verleidingen kan weerstaan". Lize vertrouwt Ken en zichzelf ook voor de volle honderd procent, maar ze heeft geen zin om weer al die drama mee te moeten maken.

'Temptation Islands Lize en Ken: "Onze eerste nacht samen hebben we het 2 of 3 keer gedaan"'

Ken

Als je het programma gevolgd heb, zal het je niet ontgaan zijn dat Ken graag op zijn gitaar speelt. In Start liet hij een klein stukje van zijn muzikale talent horen in een cover van Shape of You van Ed Sheeran. Zijn eigen single Little Puppies komt binnenkort uit. Het nummer heeft hij op Temptation Island voor Lize geschreven. Er komt ook een clip bij uit die zal bestaan uit nog niet vertoond materiaal van Temptation Island.

Trio

'Wie van de andere deelnemers zouden jullie willen uitnodigen voor een trio?' Dat is de vraag die Lize en Ken trokken uit Nando's Ballenbak. Ze hoeven er niet lang over na te denken, want ze hebben al een keer iemand van het programma gevraagd voor een trio! En dat was Jolien. Het was weliswaar voor een 1 april-grap, maar Jolien was wel enthousiast. Zowel Ken als Lize geven aan wel genoeg te hebben elkaar. Maar Lize heeft al een keer eerder met Jolien gezoend op Temptation Island en ook Ken ziet het wel zitten.

"Ik heb genoeg aan Lize, maar ik ben een man snap je."

'Ken (Temptation Island): "In mijn nieuwe videoclip komen waarschijnlijk onvertoonde beelden van Temp'

Ballenbak

Uit de ballenbak kwamen nog veel meer vragen, zoals: kan Jolien goed zoenen? En wat vinden Ken en Lize de slechtste eigenschap van elkaar? Check de video hieronder.

Ben jij benieuwd wie jouw ultieme temptation op het eiland zou zijn? Doe dan de test. Klik hier voor de test met de mannelijke kandidaten en hier voor de vrouwen.

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23 en meld je aan voor onze updates!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.32360-ken-en-lize-verklappen-met-welke-temptation-island-deelnemer-ze-een-trio-willen"}