FunX

Welke muzikale ontdekkingen deden de bezoekers op WOO HAH! x Rolling Loud?

foto: Nikki van Toorn/FunXfoto: Nikki van Toorn/FunX
  1. Newschevron right
  2. Welke muzikale ontdekkingen deden de bezoekers op WOO HAH! x Rolling Loud?

Grote kans dat je voor een bepaalde artiest naar een festival komt en van tevoren de timetable nauwkeurig doorspit. Hoe druk je planning ook is: vaak is er nog tijd over om een nieuwe muzikale ontdekking te doen. Deze WOO HAH! x Rolling Loud-bezoekers vertellen welke artiesten ze op het festival leerden kennen.

Finn (18) en Damian (19)

"We zijn hier het hele weekend en we kennen eigenlijk bijna alle artiesten die op WOO HAH! staan. De enige die we nog niet kenden was Lancey Foux, echt een goede artiest. De hele crowd was hyped."

foto: Nikki van Toorn/FunX

Alyssa (17) en Sima (21)

"Ik ben voor het eerst met mijn zus mee naar WOO HAH!. Soms luister ik hiphop, maar voornamelijk naar rock. Sima gaat eigenlijk alleen naar artiesten die ze kent en hard vindt. Playboi Carti, Flo Milli, Dave: ik kende ze allemaal niet. Eigenlijk maakt dat helemaal niet uit, want ik vind alle optredens heel leuk."

foto: Nikki van Toorn/FunX

Yairon (18) en Jake (22)

"We hadden allebei wel eens iets van Ken Carson voorbij zien komen, maar we kenden hem eigenlijk nog niet echt. Of we zijn muziek zelf zouden luisteren? Ik denk het niet, maar ik snap waarom mensen hiernaar willen het luisteren. Het is de nieuwe hype muziek."

foto: Nikki van Toorn/FunX

Amber (21) en Daravil (22)

"Het is mijn vierde keer op WOO HAH!, voor mijn vriendin is het de eerste keer. De line-up met Ski Mask The Slump God en J. Cole haalden ons over om een kaartje te kopen. Daarom is het extra jammer dat Ski niet komt. Zelf hadden wij nog nooit gehoord van Baby Keem, maar we vonden het een van de beste performances. De crowd was echt daar."

foto: Nikki van Toorn/FunX

Josephine (21) en Mees (23)

"Mees is pas net aangekomen en ik heb zaterdag de hele middag gewerkt op WOO HAH!. Ik luister vooral mainstream muziek, maar ik vind het leuk om op zo'n festival nieuwe artiesten te ontdekken. Sinds gisteren ben ik bijvoorbeeld echt fan van Roddy Ricch. Als je een optreden hebt gezien, is zo’n artiest extra leuk."

foto: Nikki van Toorn/FunX

Ster advertentie
Ster advertentie