STER Advertentie
STER Advertentie

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib: Influencer of the Week!

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib: Influencer of the Week!
FunX

Donderdag 22 november 2018 - 18:15 uur

De Videoland-serie Mocro Maffia was een groot succes en Bilal Wahib die daarin Mo-de-show speelt, plukt daar zeker de vruchten van. Eva sprak de creatieve Amsterdammer uitgebreid in WorX over speciaal onderwijs, zijn doorbraak, de invloed van Monsif, zijn moeder en hoe hij zelfs slecht voorbereide audities weet te murderen.

Speciaal onderwijs: "Net een film"

Bilal vertelt onder andere lachend over hoe hij dankzij pure pech in het speciale onderwijs terecht kwam. Hij zag dagelijks rare dingen gebeuren. Van vliegende tafels tot meiden die de hersens van jongens insloegen.  "Dat was net een film", vertelde hij bij FunX. Over films gesproken: binnenkort speelt hij in een internationale film!

Lees ook: 7 alternatieven voor Mocro Maffia, de serie

Bilal gaat internationaal

Bilal Wahib werkt op dit moment aan de internationale film Paradise Drifters waarin hij de hoofdrol speelt. Deze "Marwan Kenzari-dingen," zoals de acteur het omschrijft, doet hij samen met Zoë van Weert en Oussama Ahammoud die je misschien beter kent als Tamara en Muis uit Mocro Maffia.

bilal wahib

Luister de hele podcast nu via de FunX App of via je favoriete podcast platform.

itunes podcast

google podcast

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.39817-mocro-maffia-acteur-bilal-wahib-influencer-of-the-week"}